5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT غذاهای بیماران EXPLAINED

5 Simple Statements About غذاهای بیماران Explained

5 Simple Statements About غذاهای بیماران Explained

Blog Article

توصیه می‌شود در طول شیمی درمانی نیز بیمار یک میان وعده کوچک و ملایم مانند آب‌میوه‌های کم اسید (آب سیب، انگور، هویج)، ماست، موز، کراکر و یک بطری آب یا دمنوش ملایم به همراه خود داشته باشد و هر نیم ساعت به مقدار کم بنوشد.

هر دو گروه سلول های سالم و سرطانی، در ناحیه درمان تحت تأثیر اشعه قرار گرفته ولی سلول های سالم سریع تر بهبود می یابند.

لیکوپن دارای خواص ضد سرطانی قوی است و یک کاروتنوئید است. برخی شواهد نشان می دهد که برخی از عوارض جانبی مضر درمان های سرطان مانند شیمی درمانی و پرتودرمانی را می توان کاهش داد.

به این دلیل در این مقاله تلاش کرده‌ایم در مورد اصول تغذیه قبل از شیمی درمانی، بعد از آن و طی این دوره صحبت نموده و به بررسی نکات ضروری در این مورد بپردازیم. در صورتی‌ که علاقمند به این مساله هستید، با ما همراه باشید و اگر دوستان یا آشنایانتان درگیر این موضوع هستند، این مطلب را با آن‌ها به اشتراک بگذارید.

کته نرم، پوره مرغ یا بوقلمون یا گوشت، سیب زمینی آب پز یا پوره سیب زمینی، آب گوشت یا آب مرغ کم چربی، هویج پخته یا کدو حلوایی پخته، ماست پروبیوتیک، سوپ پر پروتئین، پوره سبزیجات، پوره مرغ یا گوشت، حلیم، نان تست دورگیری شده، خوراک لوبیا چیتی با گوشت یا مرغ چرخ شده، خوراک عدسی با گوشت یا مرغ چرخ شده و...

متخصصان تغذیه و رژیم درمانی، به بررسی نیاز‌های تغذیه‌ای بیماران کرونایی پرداخته اند. طبق داده‌های این click here متخصصان، فرد مبتلا به کرونا دچار بی اشتهایی و از دست دادن توانایی تشخیص بو و مزه سبب می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود، بیمار غذای کمتری مصرف کند؛ بنابراین فرد بیمار باید انرژی بیشتری دریافت کند که به همین دلیل به منابع پروتئینی بیشتری نیاز دارد.

- استفاده از پنیر‌های پرچرب و یا با عنوان خامه‌ای به دلیل وجود اسید چرب اشباع بالا توصیه نمی‌شود.

برای این‌که بتوانید با عوارض شیمی درمانی به خوبی مقابله کنید و بافت‌های سالم را که در جریان این پروسه تخریب می‌شوند را خیلی زود ترمیم کنید باید غذاهای سالم و مقوی بخورید. از سوی دیگر در برخی مواد شیمی درمانی عوارضی مثل زخم شدن گلو و دهان در پی دارد و همین امر بلع و جویدن غذا را با مشکل روبرو می‌کند.

صفحه اصلی رژیم و تغذیه بهترین تغذیه و مناسب ‌ترین غذاها و دسرها برای افراد مبتلا به انواع سرطان بهترین تغذیه و مناسب ‌ترین غذاها و دسرها برای افراد مبتلا به انواع سرطان

مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد.

در انتخاب مواد برای تهیه پنکیک، می‌توانید به نکات زیر توجه کنید:

مراحل کار و انواع این دسرها و همچنین طرز تهیه هر کدام را به طور جداگانه برایتان آموزش داده ایم. کافیست آموزش هر کدام که باب میلتان بود را انتخاب کنید و آن را بیاموزید.

غذاهای سردتر یا خنک‌تر به علت این‌که بوی کمتری دارند، معمولا باعث تهوع نمی‌شوند.

مصرف منابع فیبر محلول (مانند برنج، موز، نان سفید، بلغور جو دوسر، پوره سیب زمینی، سس سیب، مرغ بدون پوست یا بوقلمون)

Report this page